Hej nabo!

Sorry, if I'm loud

Hverdagen med Fru Bearnaise er til tider lidt af en udfordring, da hendes lille separationsangst-gen igen har overmandet hende. Det betyder, at hun ikke kan være alene hjemme og  vi er startet forfra med alene-hjemmetræning. Det sætter desværre en del begrænsninger for vores hverdag. Men samtidig er hunden også årsagen til, vi er kommet i kontakt med vores nye naboer.
Da vi flyttede ind lagde vi denne lille seddel og chokolade til alle i opgangen. Det har haft en overraskende positiv effekt at præsentere os selv og hunden og det har været en god indgangsvinkel for en snak, b.l.a. når vi har siddet på trappen og lyttet til hendes “gråd”. Jens er blevet inviteret på aftensmad af den ældre dame på 4. sal, da hun var bekymret for om han fik aftensmad, nu han var alene hjemme. Underboen er sød, hjælpsom og har svar på alle vores spørgsmål  og vores overbo (Lord Daf) passer  hjertens gerne Fru Bearnaise (og fortæller mig hudløst ærligt, at han synes jeg er pænere, når jeg gør noget ud af mig selv! Bum, værsgo!!!).

På Østerbro gjorde vi også brug af denne lille hilsen, både da vi flyttede ind og da vi byggede om. Også her var responsen yderst positiv og jeg tror på, det giver naboerne en forståelse for ens aktuelle situation og måske er de endda en anelse mere overbærende. I sidste ende har det betydet et godt naboskab som jeg ikke før har oplevet på samme måde. Så uanset hvor vi flytter hen næste gang, så vil jeg tage denne lille handling med mig.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Everyday og tagget , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Hej nabo!

  1. Mona Strandberg siger:

    Fantastisk icebreaker – vovse, venlighed & chokolade – i virkeligheden skal der ikke ret meget til at skabe god stemning & brede smil 🙂

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s