Glæden ved at pakke gaver ind

De af jer som kender mig godt, ved at jeg er en sucker for gavepapir, æsker, gavebånd, kort, notesbøger og andre dimser i den kategori.
Hvis jeg skulle svare på spørgsmålet: “Hvad samler du på” Så er svaret nok gavepapir (og æsker)! Jeg har nok til at pakke maaaange gaver ind. Så det er en anelse svært ikke at svinge kreditkortet og købe nyt til samlingen, nu vi bor i en by der går all-in på gavepapir, kort og andet uundværligt. Som én af de få, tænker jeg “Havde jeg bare skulle pakke en masse gaver ind i år!!!”.  At omdanne spisebordet til det Jens kalder en julestue, er så hyggeligt, at jeg hellere vil købe flere mindre gaver end én stor, for så kan jeg pakke flere gaver ind – og gerne forskelligt.

Julestue

Jeg bliver ofte drillet med at jeg gemmer det fine gavepapir og silkebånd, min gave har været pakket ind i og det er sket mere end en gang, at der juleaften laves en pose til mig med fint foldet brugt gavepapir, bånd og æsker. Jeg ved det er åndsvagt at gemme disse rester, men jeg kan simpelthen ikke lade være! Jeg er dog blevet bedre med årene til at sige nej tak!

Indrømmet, jeg er sjældent kreativ nok til selv at finde på, men finder inspiration i årets løb på Pinterest til årets gaveindpakning.

I år er gaverne er gaverne der skal under juletræet endt sådanne her:
Julegaver (1)

Rudolftema. Den blå er fingerprint og pompon. Kuglen er blot med en pompon og gevir klippet i tykt stof.

Julegaver (2)

Julekugle fra byggemarked og klisermærkebogstaver fra Søstrene Grene.

Julegaver (3)

Juletræer lavet af papirrester (passersættet blev fundet frem!). Æsker fra Hay og årets julekort.

Glædelig 4. søndag i advent til jer alle ♥

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Everyday og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Glæden ved at pakke gaver ind

 1. Mona Strandberg siger:

  Haha, troede jeg var den eneste, der gjorde sådan – troede så meget åbenbart 🙂
  Dine indpakninger er godtnok flotte – ville elske at få gaver af dig!

  Like

 2. frkblomster siger:

  Glæder mig at vide, jeg ikke er den eneste der går op i det Mona 🙂
  Måske vi skal være på gave! Der kan jo bare ligge en karamel inden i, det er jo indpakningen der tæller, hi, hi.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s