Dagene op til jul

Det har været en  anelse svært at komme i julestemning i år. Til dels pga. det milde vintervejr, som gør at der er knopper på træerne og vintergækker i parken. Men også fordi der hverken har været julefrokoster, snaps, klippe klistre, julekalender eller pakkeleg denne december. I sidste uge oprustede jeg dog på julefronten og gjorde en ihærdig indsats for at bringe lidt jul i det lille hjem.
Og i aften kommer min bror! Sjældent har jeg glædet mig så meget til juledagene – også selvom vi kun bliver os tre. Kufferten er pakket med flæskesteg, rødkål, kirsebærsovs og pålægschokolade! Og måske en julegave eller to ♥

Julekort // Det er efterhånden blevet en tradition at Fru Bearnaise pryder årets julekort. Te på kanden og en skål med chokolade, så er vi klar til at skrive julekort til dem vi har kær //

Julebag// Der er intet der slår duften af julebag. Jeg plejer at bage med mine niecer, så det var en anelse vemodigt at stå alene i køkkenet. Som den mindste så rigtigt pointerede “faster, du er jo flyttet så langt væk, at vi ikke bare lige kan komme forbi og bage”. Snøft! //

Julegaver
// Julegaver til dem jeg elsker ♥ //

Glædelig jul til dig og dine!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i weekly twinkles og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s