Red shoe walk

I lørdags gik vi the Red Shoe Walk til fordel for Røde Kors. Jeg hoppede i en rød kjole, Jens fandt de røde sneaks frem og Fru Bearnaise dressede up med en rød sløjfe, og så var vi klar til 8 mil (knap 13km) langs Themsen i høj solskin.
Selvom vi allerede har set mange af seværdighederne (London Eye, Big Ben, Tower Bridge m.fl.), så kom vi alligevel forbi steder i byen, vi slet ikke kendte til. Bl.a. Whitehall Gardens og Temple Gardens – små parker i den pulserende storby. De ligger sådan cirka overfor den turistede del af Themsen, hvor man hverken kan komme hverken frem eller tilbage pga mennesker. Jeg elsker at finde sådanne små rolige åndehuller i storbyer.
Det var to sæt trætte fødder der kom i mål efter flere timers gåtur. Fru Bearnaise derimod var i hopla og virkede noget skuffet over ikke at skulle på egernjagt i parken på hjemturen!

Målet med gåturen var at skabe opmærksomhed og samle penge ind til Red Cross. Selvom man betaler for at deltage, så gøres der rigtig meget ud af, at man som deltager skal oprette en privat indsamling – noget vi ikke er vant til fra Danmark. Med skam må jeg tilstå, at vi ikke fik samlet penge ind. Det var lidt i sidste øjeblik at jeg blev opmærksom på arrangementet og så er en privat indsamling noget nyt og anderledes end den velkendte raslebøsse. Men vi skal helt sikkert kaste os ud i det, da det er meget udbredt herovre. Må med skam indrømme at jeg heller ikke samlet ind til dyrene i Zoo, da jeg løb et officielt løb i London Zoo.

Red shoe walk, Tower Hill Memorial//1 mil tilbagelagt, højt humør og høj sol. Tower Hill Memorial //

Red Shoe Walk, tower bridge

//Tower Bridge //

Red show walk, park// Hviler poterne i Whitehall Gardens //

Red Cross Walk, park// Blomsterhav i Whitehall Gardens //

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i weekly twinkles og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Red shoe walk

 1. Mona Strandberg siger:

  Elsker jeres dejlige opdateringer – TAK 🙂

  Like

 2. Lise siger:

  Skønne skønne billeder 🙂

  Like

 3. venterpaavinblog siger:

  Hvor hyggeligt og fint arrangement, er vild med billederne du fik taget undervejs (:

  – A

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s