Hvor blev tiden af?

Det er allerede 1 år siden Fru Bearnaise og jeg vinkede farvel til familien i Københavns lufthavn og drog afsted på en 24 timers rejse med London som final destination.
bye-bye-sang

//Afsked med de dejligste niecer i lufthavnen//

rejse-til-london//Fru Bearnaise klar til sin første flyvetur//

Det er fantastisk at have muligheden for at opleve efteråret i London igen. Og tænke tilbage på, hvordan vi oplevede London, som de grønskollinger vi var for 1 år siden.

For 1 år siden:

 • Havde vi hverken internet eller fjernsyn – så dagene kunne godt blive en anelse lange mens Jens var på arbejde.
 • Kunne jeg ikke købe et mobilabonnement fordi jeg endnu ikke havde en engelsk bankkonto.
 • Anede jeg ikke, at jeg blot skulle gå 20 min langs Hyde Park og så ville jeg stå på Oxford Street.
 • Stod der 100 flyttekasser der skulle pakkes ud og der skulle opfindes plads til det hele i det lille hjem.
 • Var jeg dødnervøs, da jeg skulle på jobcentret og interviewes til at få National Insurance Number (a la cpr nmmer). Og det var ikke helt ubegrundet eftersom jeg blev mødt af en interviewer, der var noget offensiv og bl.a. stillede sig uforstående overfor jeg ville betale skat i UK når jeg arbejde for et dansk firma. “Google betaler jo heller ikke deres skat i UK”, gentog han konstant. Og så sluttede han ellers af med at sige at det ikke var helt sikkert at jeg ville få et NI nummer!
 • Vidste jeg ikke at man skulle være på Columbia Road Flower Market før kl. 8 for at undgå alle turisterne, som blot tager billeder af blomsterne.
 • Kunne jeg ikke drømme om, at spørge om jeg måtte tage Fru Bearnaise med ind på cafeer og restauranter.
 • Stressede jeg over den konstante trafik og korte køreture som ofte tager 4 gange så lang tid som de burde.
 • Brugte jeg 20 min på at forstå at undergrundslinjen Circle Line ikke kører i ring, hvilket er total ulogisk i min optik!
 • Var jeg komplet forvirret hver gang jeg skulle gå over vejen – stressende at skulle kigge til højre, når alt i mig skreg at jeg skulle kigge til venstre.

look-right

Idag  sidder jeg her med mit NI nummer (som jeg fik trods interviewerens negative holdning) og er rigtig glad for vi ikke allerede skal tilbage til Danmark. Vi føler os hjemme og det er først for nylig, at vi har fået styr på de sidste praktikaliteter, der er ifm. en flytning til udlandet. Desuden bliver den fantastiske storby ved med at give og vi oplever nye områder og spisesteder på vores færden rundt omkring i byen. Jeg er blevet ekspert i hundevendelige cafeer og restauranter i Notting Hill – og der er forbløffende mange af dem. Og endelig har jeg styr på, hvad der er op og ned på de forskellige områder i London og er blevet så rutineret, at jeg altid medbringer en flaske vand og en snack selvom vi bare skal køre til IKEA (vi skal jo helst undgå et Snickersmoment!!!). Hvis der er noget man kan regne med, så er det at man absolut ikke kan regne med vejret og trafikken i denne by!

Men det er ingen hemmelighed at jeg savner familie og venner i hverdagene. Heldigvis har vi de bedste af slagsen, der ofte kommer på besøg med et rugbrød, chokofanter og højt humør. TAK♥

venner

//udsnit af De bedste venner//

PS! Jeg kan stadig finde på at kigge i Nettokataloget og jeg glæder mig til de danske julekataloger kommer på gaden.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Everyday, Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Hvor blev tiden af?

 1. Anja siger:

  #<3
  Ses snart

  Liked by 1 person

 2. Lise siger:

  Vi er jo bare så glade for at i ikke er flyttet om på den anden side af kloden, så vi netop kan se familien lidt oftere 😘

  Like

 3. frkblomster siger:

  En mdr og vupti, så er du her. Og så har jeg noget mere styr på byen end da du var her for 1 år siden 🙂 Glæder mig til at se dig!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s